En aning mer jul med mistel och sill

Igår, redan, åkte misteln upp. Kanske i tidigaste laget och jag kan redan se framför mig hur den torkar ut och bären släpper från kvistarna och ramlar ner på golvet. 😉 Hur sköter man egentligen en mistel på bästa sätt? Ska den kanske sprayas med vatten varje dag? Någon som vet?

 

Jag inmundigade sill och potatis som middag igår. Trevligt med inlagd matjes smaksatt med lök och rosépeppar. Den köpte jag på julmarknaden, likaså tunnbrödet som bakas här på orten. Sambon missade detta då han ligger sjuk i något som jag först trodde var en manlig förkylning, men det kanske är influensa i alla fall? 😉

 

Köpte nya blommor till vasen och ser nu att brudslöjan får kortas en bit. Hann inte det igår. Nästa gång ska jag ha tall (eller liknande) och amaryllis.

Idag blir det bloggande varvat med julbak med barnen. Jag kör på för fullt för sedan vet jag inte om jag ligger däckad i förkylning. Hehe! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.