Lookfantastic Advent Calendar 2017 – nu är den här!

Igår hämtade jag ut ett presskit från Lookfantastic. Det var årets skönhetskalender – Lookfantastic Advent Calendar 2017. Blev direkt otroligt imponerad över hur fin och genomtänkt den är. Kalendern är rejält fyllt med skönhetsprodukter och väger därför en del.

Tur att jag hann få den så här några dagar innan lucköppningen. Annars hade det inte varit värre än att jag fått öppna flera luckor/paket på första dagen. 😉 Tydligen har den legat på utlämningsstället i två veckor, eftersom jag fick en påminnelse igår. Både Posten och DHL verkar inte alls hänga med i denna e-handelsera med Black Friday och julhandel och flera av mina paket är redigt försenade. Det blir till att beställa julklapparna i god tid. Synd om e-handlarna som vill leverera snabbt och så sinkar logistiken det.

 

Känslan adventskalendern ger är magi. Den känns härligt magiskt på något sätt. 🙂

 

Man öppnar den som ett skåp och inuti finns flera lådor med 25 små paket.

 

Otroligt fint gjort – alla paket passar in i minsta detalj.

 

lookfantastic beauty calendar 2017

Den är ingen adventskalender man slänger efter att den öppnats. Jag vet nog ett av mina barn som kommer att vilja ha denna på sitt rum.

 

Nu till lite fakta om kalendern. Den säljs alltså HÄR hos Lookfantastic för 1100 kr. Fram till midnatt finns rabattkoden ADVENTSE vilket innebär att du får 25% rabatt på kalendern, också denna adventskalender. Priset blir därför 825 kr. Värdet på bara produkterna ligger på 3120 kr. Det ingår 9 fullstora produkter, 16 deluxeprover och 19 exklusiva överraskningar, som Lookfantastic skriver i sin produktbeskrivning.

Skulle jag välja mellan Skincitys fina adventskalender och denna så kan jag, innan öppningen visserligen, säga att jag hade valt denna.

Om du också är nyfiken på Little Black Box från Lookfantastic så säljs dessa som duo till ett bra pris. Du får både Black Little Box och Advent Calendar 2017 för 1105 kr (inkl. rabatt, rabattkod  NOV15) med produkter för totalt 5540 kr.

Välj: Adventskalender eller Adventskalender + Little Black Box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.