Att packa upp och om att våga lite mer

Tidigare idag packade jag upp en ny parfym från Sniph. Denna gången en doft från kollektionen Avant-Garde. Tänkte jag skulle bli med våglig när det gäller dofter. Om du är intresserad av den har jag skrivit en recension här.

 

Fick också hem tre nya skönhetsprodukter. Behövde en ny rengöring och valde Jan Marini. Brukar pendla mellan Jan Marini och Eneomey när det gäller ansiktsrengöringar. Och så blev det BB-krämen från Carita jag använder ofta, ofta. Och för att testa lite nytt – en foundation, också den från Carita.

 

Packade upp Kökets box också, och såg direkt Coca-Cola-flaskan med tomtemössa. Så sött!! Det fanns också med en alkoholfri öl. Kan reta mig lite på att jag aldrig lärt mig dricka öl. Skulle vilja kunna ta en öl till en räkmacka i solen på en uteservering till exempel. Kanske dags att börja träna? Men det gick inte så bra sist. Man blir ju jättemätt och konstig av öl. 😉

Kommer ihåg i skolan, 5:an eller 6:an, när jag testade oliver och inte gillade smaken. Men jag tyckte det skulle vara så coolt att äta oliver så jag tränade och lärde mig. Idag älskar jag oliver och åt det senast i lördags. Så jag vet ju att det kan gå.

Vad skulle du vilja lära dig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.