God morgon!

god morgon jordgubbar

Jag hann få ut inlägget om skinnklänningen tidigare i morse, men klockan är bara strax över åtta när jag börjar med detta inlägg, så jag tycker att god morgon fortfarande är passande. 🙂

Igår fick jag äntligen fixat nya abonnemang hos Telia. Blir fiber nere och mobilt bredband uppe eftersom väggarna på ett 50-talshus inte är att leka med. 😉 Tog också bort den fasta telefonin eftersom vi inte har använt den alls på ett par år. Vi kör bara mobiler. Måste säga att jag är otroligt imponerad av Telias chatt – får alltid suverän hjälp och likaså igår.

Idag ska jag jobba med att få klart Hittabox julklappssida och boka in trevliga julluncher framöver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.