ANNONS:

Sanningen om mina ekollon – jag köpte dem här

Så här ser mina ekollon ut just nu. Rötterna börjar grena sig och jag väntar på att det lilla ekträdet ska börja växa upp.

Jag slarvade med mina egna ekollon och glömde se till att de hade vatten, så de torkade ut. Det var bara ett som hade börjat gro, så det hade inte räckt ändå. Men så såg jag att det går att köpa färdigrotade ekollon. Hur bra och smidigt som helst. 🙂 Jag beställde från @ekhemmet på Instagram och fick hem fyra omsorgsfullt förpackade ekollon.

 

ekollon vas

Det kanske egentligen inte är så juligt med ekollon, eller? Men jag tänker mig att har jag tre på rad så här går det att använda dem som symboler för de tre vise männen. Haha! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.