ANNONS:

Jag hann inte shoppa igår – hann du?

Nästa år måste jag inse att Black Friday är en heldags- och kvällsgrej som innebär att man inte hinner något annat. Jag hann inte shoppa själv så idag ska jag kolla igenom vilka erbjudanden som gäller idag också, och kanske till och med hela helgen. Delar självklart med mig av denna lista. Börjar med att uppdatera “rabattrutan” i högermenyn.

Jag ska bland annat klicka hem julklappar till barnen och sådant som tagit slut; Elnett hårspray, fönlotion, Eneomey Soft Cleanser och liknande. Eftersom jag satsade på den röda väskan med matchande mobilskal har jag inga planer på att klicka hem kläder till mig själv. Leopardjackan från Michael Michael Kors är ju också på väg hem till mig. Hittade den hos Boozt i torsdags men jag vet att den finns (eller fanns?) hos Nelly och Zalando igår.

Nu ska jag hälla upp lite mer kaffe och shoppa julklappar. 🙂  Fick du tag i något bra igår?

P.S. Fotpallen kom igår och blev kanon till soffan. Slappade där efter den intensiva dagen med julte (så gott), parmesan och parmaskinka.

2 Comments

  1. 25 November 2017 / 11:43

    Han inte heller shoppa något på Black Friday men sambo köpte en cykel 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.