ANNONS:

Mina nya strumpor från Happy Socks

I helgen hämtade jag ut min strumpor från Happy Socks. Det ligger fyra par i en fin liten box, vilket gör de utmärkta som julklapp eller present. I detta fallet blev det en present till mig själv. 🙂

 

strumpor happy socks

Mycket färggranna. Jag har de längst till höger på mig idag. Om du är sugen på att klicka hem dem finns de här!

Nej, nu ska det bli lunch och lite slapping. Har både hunnit träna (yes!) och jobba på bra under förmiddagen så jag förtjänar en längre paus. Ska bara uppdatera med nya Black Week-erbjudanden i “rabattrutan” här till höger. Efter inläggen om du surfar med din mobil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.