ANNONS:

Skåne tur och retur och nära krock med hjortar

Hela eftermiddagen gick åt till logistik över södra Skåne. På väg till Lund höll jag på ett krocka med hjortar, men hann tvärbromsa trots dubbdäck. Och då upptäckte jag vilka fina djur det är! Magiskt! Resten av turerna i Lund, Staffanstorp, Svedala, Vellinge och Trelleborg gick bra.

Gymmet blev inte av för jag kom inte in. I eftermiddags skaffade jag nytt band så jag satsar på helkropp imorgon.

Hann hämta ut klänningen från Nelly så den tänkte jag blogga mer om imorgon. Paketet från Svenskt Tenn kom redan idag så nu har jag bland annat herrgårdsljus och fina servetter igen. Den här helgen ska jag öka på julstämningen ännu mer. Det blir julmusik, pepparkakor och glögg. Mysigt! 🙂

Lägger mig nu för att vara pigg imorgon. Barnen ska hämtas tidigare och jag ska vara supereffektiv innan dess, tänkte jag. Glöm inte att skriva om det är något speciellt du är på shoppingjakt efter eller om det är något annat jag ska blogga om. Vill gärna veta!

Sov sött!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.