ANNONS:

Bra att byta gym

morgon chia kaffe

Äter chiapudding vilket var länge sedan – hittade inte fröna först. 😉

Jag tog en paus från träningen igår eftersom jag fick träningsvärk. Vad otränad jag är just nu! Får inte träningsvärk så lätt annars. Idag blir det ben igen. Mitt lilla gym har tagits över av Nordic Wellness och ska tidigt i nästa år flytta över i en riktigt stor lokal – gamla Swedala Outlet. Tyckte att det var jättetrist att Swedala Outlet försvann, men det blir bra till slut i och med att det blir större gym. Träningsmässigt tror jag det är bra att byta gym med några års mellanrum, och nu slipper jag det. 🙂

Ska också hämta ut sammetsklänningen jag bloggade om här. Får se om jag hinner recensera den innan det är dags för läkarbesök med ett av barnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.