ANNONS:

Läsarfråga: Varmfodrade boots

varmfodrade boots

Jag fick den här frågan av Jessica:

Jag skulle gärna vilja ha tips på snygga och varma vinterskor! De ska helst passa både för lek ute i snön såväl som under en shoppingrunda på stan. Jag har tycker själv att det känns som ett mission impossible att hitta skor som fyller detta syfte, men du kanske har bättre koll? 🙂 Tack förresten för en bra blogg!

Tack för att du läser min blogg! 🙂 Jag känner att jag måste dela upp mina förslag i flera olika inlägg. Inte helt lätt det här med varma vinterskor som är lika bra vid vinterlek med barnen som på shoppingrundan. Jag börjar med riktigt varmfodrade boots som trots detta har någon liten detalj eller så som höjer modegraden. I kommande inlägg tänker jag tipsa om något nättare skor, typ jodhpurs, och i ett annat inlägg som stövlar.

Här är min 6 första förslag på varma vinterskor:

  1. Svarta boots med inbyggd kilklack, Shoe the Bear
  2. Svarta i klassisk curlingmodell, Vagabond
  3. Svarta Chelsea-boots, Gant
  4. Svarta kängor med fuskpäls, Billi Bi Finns i 4 färger!
  5. Beige kängor, Tamaris Fins i ljusgrått också!
  6. Olivgröna kängor, Ganni Finns också i svart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.