Vill du bli en läckerbit i svart, vitt och rött?

Det här inlägget är i samarbete med nedan länkade varumärken.

vill du bli en läckerbit

Detta tycker jag är så himla snyggt! Jag hade dock valt lite lägre klackar själv, typ stövlarna från Isabel Marant jag bloggade om igår.

Eftersom byxorna är ganska blanka har jag medvetet valt en hårig väska, stövlar i mocka och kappa i ull (tror jag). Som pricken över i rött nagellack och ett svart band med rosett i skjortan. Jag har också tänkt lite yvigare upptill, dock med markerad midja, eftersom byxorna är tajta.

Vill du ha en röd väska istället, vilket också blir fint, finns det en på rea här!

Allt finns här:

  1. Kappa, By Malene Birger
  2. Skjorta med svart band, Morris
  3. Rött glansigt nagellack, OPI
  4. Hårig svart väska, Lauren Ralph Lauren
  5. Svarta byxor, Rodebjer
  6. Mockastövlar, Sam Edelman