ANNONS:

Shoppade och hoppade

shopping

God morgon! Igår shoppade jag denna gröna topp för bara 80 riksdaler. Kunde inte låta bli – priset, modellen och färgen! Ska bli spännande att se hur den är i verkligheten.

Jag beslutade också i helgen att hoppa av kursen i organisk kemi. Ska man plugga och jobba heltid samt har tre barn så måste kursen vara riktigt, riktigt intressant. Jag påbörjade kursen enbart för att det tillkommit nya kurser i organisk kemi. Jag gillar inte de slabbiga labbarna i organisk kemi som genererar mycket och jobbig disk. Och som student får man ju själv diska. 😉 Tyckte labbarna var mer uppstyrda för tjugo år sedan vilket jag trivdes bäst med. Jag vill veta exakt vad som ska göras före lab, vilken utrustningen som krävs och så vidare för att kunna planera och vara effektiv. Nej, det är dermatokemi som gäller mig mig eller inget alls. Jag är glad att jag testade och körde, för nu är jag ännu mer säker. 🙂 Förstår att jag valde att specialisera mig i analytisk kemi för tjugo år sedan – intressant att detektera ämnen och inte så mycket slabb. 😉

Kommer att ta del av allt material i kursen dermatokemi, men eftersom den går i Göteborg kommer jag inte att uppnå 80% närvaro. Det är dock kunskapen jag är ute efter, poäng har jag tillräckligt av ändå. Kanske hoppar jag på någon kurs i journalistik, MKV eller liknande framöver. Men från och med nu blir det bara sådant jag är riktigt, riktigt intresserad av.

2 Comments

  1. Mia
    6 November 2017 / 18:57

    Viktigt med insikter! Helt rätt 🍁🍂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.