Ett uppiggande paket när jag kom hem

Collagen Expert

Titta, vilket trevligt presskit som kom med posten idag. Väldigt uppiggande efter en heldag på labbet.* Paketet innehöll Collagen Expert från Forté Pharma. Det är ett kosttillskott som innehåller kollagen som ska ge huden spänst, fyllighet och smidighet. Perfekt att ta en kur innan vintern kommer, kan jag tänka mig. Jag har bloggat om preparatet tidigare om du “googlar i bloggen”. 😉

*) Första labben idag och jag insåg varför jag tröttnade på labbet och började med blogg och e-handel istället. 😉 Jag går den här kursen för att jag ville/måste beta av den för att kunna ta ut ny examen enligt nya regler, inte får att jag är sugen på att läsa just den kursen (inte laboratoriedelen i alla fall). Så jag får omvärdera vad jag sysslar med helt enkelt. Om jag ska vara ärlig är jag mer sugen på marknadsföring eller journalistik. Får sova på saken. Lite senare alltså, för först ska jag blogga.

2 Comments

 1. Anki
  3 November 2017 / 09:37

  Kanske förändras man under livets gång:)
  Utvecklingen inom olika områden förändras också hela tiden och snabbt går det.

  • 3 November 2017 / 09:54

   Ja, så är det nog! 🙂 Kollade igår kväll gamla labbar och jag har gjort exakt samma labb för 20 år sedan. Kemi är ganska konstant. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.