Ett uppiggande paket när jag kom hem

Det här inlägget är i samarbete med nedan länkade varumärken.

Collagen Expert

Titta, vilket trevligt presskit som kom med posten idag. Väldigt uppiggande efter en heldag på labbet.* Paketet innehöll Collagen Expert från Forté Pharma. Det är ett kosttillskott som innehåller kollagen som ska ge huden spänst, fyllighet och smidighet. Perfekt att ta en kur innan vintern kommer, kan jag tänka mig. Jag har bloggat om preparatet tidigare om du “googlar i bloggen”. 😉

*) Första labben idag och jag insåg varför jag tröttnade på labbet och började med blogg och e-handel istället. 😉 Jag går den här kursen för att jag ville/måste beta av den för att kunna ta ut ny examen enligt nya regler, inte får att jag är sugen på att läsa just den kursen (inte laboratoriedelen i alla fall). Så jag får omvärdera vad jag sysslar med helt enkelt. Om jag ska vara ärlig är jag mer sugen på marknadsföring eller journalistik. Får sova på saken. Lite senare alltså, för först ska jag blogga.