ANNONS:

Boken uthämtad

Boken hämtades ut idag och nu tror jag att jag har allt på plats. Första dagarna har det gått åt rätt mycket energi till att hitta till rätt salar, komma in i nya rutiner (mycket som ändrats sedan jag pluggade sist), hämta ut passerkort och så vidare. Imorgon blir det första riktiga laborationen, vilket jag ser fram emot. På fredag blir det övning och då är det bara två timmar som är schemalagda så då tänkte jag plugga till duggan på måndag.

Efter denna första vecka blir det mycket lättare att planera tiden inför kommande vecka och jag måste få in mer råplugg. Det gäller att ligga ett steg före hela tiden.

Men nog snackat om kemi, denna blogg ska ju mest handla om mode och shopping. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.