Gammal kärlek rostar aldrig

kemi

God morgon! Sitter här framför datorn och äter pannkakor och dricker kaffe. Efter gårdagen måste jag säga att det var kul med kemiföreläsningarna. Lärarna är otroligt bra och jag hade glömt hur engagerade de är i sina ämnen. Men att tro att det skulle räcka gå på enbart laborationer och föreläsningar kan jag nog glömma om jag ska ta både labbdelen och teorin i ett svep. Och det är målet just nu. Kommer att köra stenhårt i fem veckor och gå på så mycket som möjligt. Idag blir det seminarium typ hela dagen och det är spektroskopi som står på schemat. Ser fram emot det!

Men jag börjar inte förrän vid tio så jag hinner blogga och förbereda inlägg innan dess. Ikväll har jag också satt av tid för bloggen. Hojta till om det är något speciellt du vill att jag ska blogga om. 🙂

2 Comments

  1. 31 October 2017 / 22:43

    Så kul att plugga igen. Det gör jag med, fast jag pluggar pilates. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.