ANNONS:

25% rabatt på Dagmar idag

25% rabatt på Dagmar

Dagmar är en av mina favoriter när det gäller svenska designers. När Dagmar startade köpte jag ganska omgående den svarta ullkjolen med drapering och senare en likadan kjol i annat, grönt tyg. Har kvar min beige Fortuna-kofta i garderoben och använde den häromdagen faktiskt.

I kollaget har jag valt ut just mina Dagmar-favoriter. Den ärmlösa polon passar tyvärr inte min kroppstyp, annars hade den varit ett trevligt inslag i min garderob. Men den blir extra fin på dig med späd överkropp (liten byst, smala axlar och så vidare) i förhållande till underkropp.

Erbjudande! I dag lördag ger Boozt 25% rabatt på just Dagmar, men också Day, Ecco och Lexington.

Dagmar med 25% rabatt:

  1. Svart kofta Fartuna, Dagmar
  2. Grön kofta Fortuna, Dagmar
  3. Svart ärmlös polo, Dagmar
  4. Svart resväska, Dagmar
  5. Grön väska, Dagmar Finns i 3 färger!
  6. Kjol, Dagmar

Spana in själv här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.