ANNONS:

Denna blogg använder automatiska affiliatelänkar.

Kycklingpasta på rester och mina nya kaffemuggar

Detta sitter jag och äter framför datorn just precis nu. Blev riktigt gott och är superenkelt att göra. Dessutom bygger det på rester. Fjärilspastan koktes igår och kycklingfilén ugnsbakades för ett par dagar sedan.

Jag wokade först skogschampinjoner och rödlök i olivolja och kryddade med flingsalt och nymalen svartpeppar. Därefter i med kycklingen så den blev varm och därefter pastan. När den värms och blandas med oljan klumpar den inte ihop längre. Upp på en tallrik och riv över lite parmesan. Klart på under 10 minuter!

 

Så här ser mina nya muggar ut. Mamma har lyckats hitta några muggar från Ulrica Hydman-Vallien vilket känns väldigt passande då jag har tallrikar med likadana motiv. Matchigt och bra. Sedan ska jag inte klaga på voymen heller – en mugg rymmer typ tre koppar kaffe. Märkte det i morse när jag testade en kopp. Därför blir de bra till te också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.