ANNONS:

Torsdagens konferens-outfit

  

Idag har jag haft på mig den vita sidenblusen från Mango, kjol Zara, boots Vagabond, kappa & halsduk Lauren Ralph Lauren, svart väska Modalu, armband KJL och halsband Guess. Har tillbringat halva dagen på Nordic eCommerce Summit – en konferens om e-handel. När jag kom hem pustade jag ut i soffan och råkade somna. Haha!

Det har varit en dag med mycket trolltyg; bensinen tog nästan slut så jag fick akuttanka trots att jag inte hade tid, väl framme hittade jag inte parkering nära, kylskåpshandtaget hemma har pajat, börjar känna liten aning i halsen, råkade klä barnen i Halloweenkläder där det tillhör “vapen” vilket inte är tillåtet på skolan (ops! – togs bort direkt dock) och så vidare. Men så länge det inte är några personskador ska jag inte klaga. Blir säkert en grym dag imorgon. 🙂

Hur har din dag varit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.