ANNONS:

Recension: Ullhatten från Unmade Copenhagen

Här är den – ullhatten från Unmade Copenhagen. Jättefin i modellen, känns välgjord och är av 100% ull. Med tanke på de tre fina egenskaperna känns 549 kr otroligt prisvärt. Jag klickade hem den i beige men den finns också i grått.

Storleken är onesize och jag upplever den som rymlig men inte för stor, trots att jag inte har storleken small utan snarare medium när det gäller huvudstorlek.

 

Men sen ska man passa i hatten också, och här kommer vi till det svåra. För det första är jag inte alls van att ha hatt och för det andra vill jag att det ska passa med glasögonen. Glasögonen är ju en accessoar som tar mycket fokus i ansiktet och en hatt ovanpå det kan rent krasst bli för mycket. Eller inte. Så jag får testa mer under veckan innan jag beslutar om den ska behållas eller ej. Men just nu lutar det mot att den skickas tillbaka.

Själva hatten kan jag varmt rekommendera och jag kommer att spana in mer från Unmade Copenhagen som för mig är ett nytt, intressant märke som har snygga och välgjorda accessoarer.

Här klickar du hem hatten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.