ANNONS:

Dagens detaljer och unboxing med Packbridge

Multifärgad halsduk från Missoni och orange väska i modellen Selma från Michael Michael Kors.

 

Byxor med volanger från Zara.

 

Boots från Vagabond. Upptill hade jag auberginelila t-shirt från Kenzo och kappa från Lauren Ralph Lauren.

Större delen av dagen tillbringade jag i Helsingborg där Packbridge tillsammans med Helsingborgs kommun anordnade en träff om unboxing. Mycket trevligt och bra! Jag lärde mig massor av nytt om förpackningsbranschen och senaste om forskningen inom upplevelse genom doft, hörsel, syn och så vidare.

Imorgon blir det en heldag på Nordic eCommerce Summit. Har aldrig varit på det förut så jag vet inte alls vad jag ska förvänta mig, men det är stora e-handelsprofiler samt Charlotte Perelli som ska underhålla så det blir säkert bra. Och mat ska serveras hela dagen i olika former – det är något jag verkligen uppskattar. 😉

Nu ska jag spruta lite blod på en Halloweendräkt som ska hinna torka imorgon och sedan ska jag förbereda det sista inför morgondagen. God natt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.