ANNONS:


DENNA BLOGG ÄR I SAMARBETE MED NEDAN LÄNKADE VARUMÄRKEN.

Morgonro och veckans planer

Dagen inleddes med plättar, kaffe och ljus. Lite julstämning faktiskt när det är mörkt på morgonen och man tänder ljus. 🙂

I veckan har jag två event inbokade. Jag har verkligen dragit ner på event och nätverkande i höst och fokuserat på att producera, vilket för mig innebär att jobba på riktigt. Det har gjort att jag uppnått mina mål med råge. Så denna vecka ska jag unna mig ett event om “the unboxing experience” (hur kunder som nätshoppar upplever ögonblicket när paketet öppnas) och därefter Nordic eCommerce Summit som är ett stort e-handelsevent i Norden. Tur för mig att det hålls i Malmö. 🙂

Nu ska jag ta mitt nyslingade hår och piffa till mig. Slingade håret igår vilket känns som ett lyft. Dagen kommer att bestå av bloggande (förstås!) men också lite repetition av organisk kemi. Om precis en vecka sätter kursen igång. Spännande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.