ANNONS:

Min färgglada dag

Ledsen att det blev några timmars lucka här i bloggandet, men råkade somna när jag skulle ta en snabb supernap på 15 minuter. Haha! Två timmar försvann. Men skönt var det.

Efter hämtning av barn blev det hämtning av paket. Nästa fredag är det nämligen dags för halloweenfirande så jag beställde ett par dräkter från Partykungen. Det som provats hittills passar fint. Kvasten försvann dock med PostNord, men det är sådant man får räkna med. 😉

Hämtade ut det på bilden också. Bloggar mer om fyndet imorgon. 🙂

 

Dagens boxöppning – The Healthy Box – som hade temat rosa. Kul när produkterna matchar. I nästa vecka ska jag på event i Helsingborg som tar upp just det här med unboxing experience. Det är är något jag testar, om inte varje dag så varje vecka, genom recensionerna på Hittabox. Kul att upplevelsen när paketet packas upp får allt större betydelse, också för “vanlig e-handel”.

 

Och ikväll blev det också ganska färgglatt till middagen; lasagne och rivna morötter.

Nu ska de minsta nattas, sedan blir det nog ett glas rött. Härligt, härligt med färg! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.