ANNONS:

Att väga för och emot

för eller emot

Jag brukar ha lätt för att bestämma mig och ta beslut. Listar upp för- och nackdelar så att jag logiskt kan se mot vilket håll det drar, och därefter är det lättare att låta magkänslan styra. Men nu har jag två val, typ två vägar som ska leda till samma mål, och det finns lika många för- som nackdelar. Dessa för- och nackdelar rör hela familjen, skulle man kunna säga. Inte lätt alls.

Kanske dags att singla slant och låta ödet bestämma, eller kanske rent av strunta i båda sakerna. Eller välja den mest praktiskt vägen eller kanske den långa rent av.

Hur brukar du lösa sådana här kniviga problem? Tipsa mig! 🙂

8 Comments

 1. 18 October 2017 / 22:30

  Oj, vilken svår fråga du ställer. Jag brukar lista för- och nackdelar och därefter fatta ett beslut. Jag går även en del på magkänslan. Känns det rätt? Att prata med andra om vad de tycker kan även ge värdefull input.

 2. 18 October 2017 / 23:03

  På gott och ont brukar jag be om råd från nära vänner och andra kloka. Är såklart jag som tar det slutliga beslutet men behöver ibland en extra push:) Lycka till!

 3. Caroline
  19 October 2017 / 01:27

  Skriva ner för o nackdelar är kanon.
  Men i slutänden är det ändå magkänslan som vinner. Det är ju bara du,som vet vad som är rätt för just dig/er. lycka till🌷

 4. Camilla
  19 October 2017 / 06:41

  Det spontana första brukar vara rätt för mig 🙂

  • 19 October 2017 / 08:10

   Sant! Tror jag har analyserat för mycket. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.