ANNONS:

God morgon med ny kamera och gårdagens föräldrautbildning

God morgon! Var på föräldrautbildning igår på äldsta sonens skola. Det heter till exempel inte klasser längre utan basgrupper och inte lektioner utan det är uppdelat i workshops, seminarium, laborationer och så vidare. Dessutom ligger allt utbildningsmaterial digitalt så jag kan tänka mig att det kan vara svårt för en del föräldrar att hänga med. Föräldrautbildningen behövdes och uppslutningen igår var fantastisk!

På skolan lär sig eleverna att sätta upp mål att jobba mot. Älskar när skolor har en tydlig vision. Det är därför jag hellre väljer andra alternativ än kommunala förskolor och skolor. Jag gillar när det finns entreprenörsanda. Jag skulle önska att det tittas mindre på om en skola går med liten eller stor vinst – det viktiga för mig som förälder är att undervisning och miljö är bra för eleverna. Men nog om skolor nu. Har lätt för att bli engagerad i sådana här frågor. 🙂

Igår fick jag min nya kamera. Testade att ta bilder på frukosten med auto-inställning. Det funkar tycker jag. Ska komma ihåg att välja inställningen närbilder nästa gång för att få extra snygga bilder. Men egna inställningar håller jag inte på med – kameran ska funka direkt när jag behöver ta en ny bild. Hade en Canon sedan tidigare och valde Canon igen. Denna blev det.

Nu ska jag fortsätta att dricka kaffe, detta goda, och besvara mail. Sedan blir det träning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.