En närmare titt på den röda väskan från Michael Michael kors

Jag har suktat efter en röd väska ett bra tag och beställde hem denna här för att testa. Modellen heter Jet Set Travel och den är lite mindre än mina andra väskor från Michael Michael Kors. Bredden är ca 30 cm och höjden ca 22 cm.

Färgen är fin och ganska neutral, inte så kall som bilderna visar. Den har tre fack och det mellersta går att stänga med dragkedja. Det medföljer också en axelrem så att man kan ha väskan över axlarna. Undertill finns snygga och skyddande “pluppar.” All metalldetaljer är av guldiga.

Efter mycket om och men beslutar jag mig för att skicka tillbaka den, trots att den är fin. Väskor som jag håller i handen vill jag ha något litet större. Jag spanar in en större, röd väska på någon rea framöver istället. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.