ANNONS:

Lite om min dag

Efter träningen (som gick oväntat bra!) och dusch testade jag leopardjackan i fuskpäls från Michael Michael Kors. Här är en liten glimt av hur jackan ser ut. Tar fler bilder imorgon för då borde kameran ha kommit. 🙂

 

I brevlådan fanns presskit av pysselboxen från Pyssliga Klubben som mina tvillingar fick testa efter att jag hade hämtat dem på skolan. Ja, de fick helt enkelt vara försökskaniner. 😉 Båda två var helt uppslukade av boxen så det blir ett bra betyg när jag ska recensera den på Hittabox Magazine. Kommer förmodligen en recension där senast imorgon.

Nu blir det middag. Blomkålen ska tas ut ur ugnen och kycklingen ska skivas upp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.