ANNONS:

Behåller grått och grönt

Sådär ja! Nu har jag testat tre byxor från Zara och den gröna cardigan från J. Crew. De grårutiga var totalt katastrof. Det gäller att ha långa ben för att passa i dem. 😉 De svarta med guldiga revärer var OK men inte wow. Däremot blev jag förtjust i de grå med vita revärer. De är av likadan modell som mina svarta med vita revärer, se här.

Jag är sugen på att matcha dem med vinrött, vitt och bryta av med brunt ibland. Är säker på att de kommer att bli välanvända. Priset ligger på trevliga 299 kr.

Här finns de att klicka hem!

 

Den gröna koftan behåller jag också. Superskön bomullsblandning som fungerar året om. Kommer nog framförallt att använda den till kjolar eller öppen till byxor när jag vill få in mer färg.

Här finns den att klicka hem!

P.S. Det blev simpla mobilbilder då min gamla kamera lagt av, men jag har spanat in ny kamera så att jag kan ta bättre bilder. Snart så. 🙂

3 Comments

 1. Jennie
  11 October 2017 / 20:42

  Wow vilken snygg kofta! Jag älskar grönt! Byxorna med revärer gillar jag också, men jag brukar ha svårt att hitta byxor då jag har för vältränade ben. Jeans med stretch funkar men andra byxor brukar vara svårare, brukar bli för tight över låren… 🙂

   • Jennie
    11 October 2017 / 21:42

    Jag kanske ska prova då. Är de normal i storleken?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.