Lite av dagens och e-handlarträff på Coolstuff

Så skönt det var efter två dagars vabbande att åka iväg på skånsk e-handelsträff. Dra på sig sidensjal från Versace och nya kappan från Lauren Ralph Lauren. Otroligt kul att träffa e-handelspersoner och se hur Coolstuff fungerar bakom kulisserna.

Känner mig faktiskt inte alls på gränsen att bli sjuk längre.

 

Försökte ta en snabb bild i spegeln innan jag skulle sticka iväg men det är inte lätt med barn i vägen. ♥ 😂

Kappan känns jätteskön och behaglig att ha på sig. Skön vid tio plusgrader, så jag är lite orolig hur den ska hålla kylan inför vintern. Den får nog användas som en höstkappa eller lättare vinterkappa. Och det känns helt OK faktiskt.

Hämtade ut stövlarna från Deichmann på hemvägen, efter att ha kört vilse i Malmö som vanligt ;), och nu är jag hemma sedan över en timme tillbaka. Hämtade ut vinglasen från Svenskt Tenn också. Visar imorgon. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.