ANNONS:

Brun sjal från Versace med kattmotiv

versace sjal

Jag har saknat en sidensjal i en färg som passar mig, därför blev jag väldigt glad när mamma kom med denna från Versace igår. Den är ljus- till mellanbrun och har söta katter. Ja, hundar också för den delen men det är katterna jag gillar allra bäst.

Det här med sidensjalar är lite nytt för mig. Är uppvuxen när bara tanter hade det, men nu börjar jag se det snygga i det. Vad nu det kan bero på. 😉

Det blir VAB idag också och jag knaprar på Esberitox. Kan inte bli sjuk nu igen. Funderar på upplägget med bloggen idag – är det något speciellt jag ska ta upp? Stövlarna från Deichmann jag ska testa är äntligen på väg hem och dyker upp kanske redan idag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.