Söndagskväll

Redan söndag kväll och jag njuter av att kunna bocka av städning, massor av matlagning, två sovmorgnar (!!!) och ett träningspass. Känner mig förberedd inför veckan som kommer.

Under veckan kom jag igång med träningen igen och hann med hela fyra träningspass. Så nöjd med detta. Tyvärr är bihålorna inte helt återställda. Hoppas de hinner bli det innan nästa förkylning bryter ut. 😉

Examensarbetet var svårare att få till än jag kunde föreställa mig. Jag vill inte hoppa på ett färdigt på en avdelning utan göra något som jag verkligen brinner för. Funderar därför på möjligheten att göra examensarbetet på ett annat universitet där kompetensen finns. Skriva fungerar ju utmärkt på distans så jag behöver inte begränsa mig geografiskt. Det är så jag jobbar till 100%. 🙂

I veckan som kommer har jag planerat in några telefonmöten och en träff med Skånska e-handelsnätverket. Och så såg jag att det är kanelbullens dag på onsdag. Baka, köpa eller strunta i det – hur gör du?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.