Vart tog vindruvorna vägen?

Det här inlägget är i samarbete med nedan länkade varumärken.

Den här bilden är från förra hösten. Då fanns det ganska många, visserligen små, men söta och goda vindruvor. Nu verkar det som om det mesta är uppätet. Så förargligt.

En bra sak är att jag har blivit fantastisk på att lägga mig tidigare och jag sover som en stock. Visserligen har jag alltid sovit som en stock 😉 men jag lägger mig ofta för sent. Om jag lyckats ändra på detta kan vem som helst göra det.

Det är torsdag redan och jag ska strax planera dagen innan jag går och tränar. Tog överkropp igår så det borde gå fint att ta underkropp idag. Min tanke är att blogga mer om fina höst- och vinterkappor då jag hittade fler igår kväll och så ska jag försöka få till bilder på mascaran jag testar. Den klumpar inte alls vilket är ovanligt.