Senaste veckornas outfits

senaste veckornas outfits

Emellanåt har temperaturen nått upp till nitton grader, så jag har väl inte jättemycket höstfeeling när jag tar på mig på morgonen. Blir ganska varmt mitt på dagen. Men snart hoppas jag kunna bjuda på mer höstiga outfits. Längtar tills jag kan börja använda den nya ullkappan från Lauren Ralph Lauren – ett av mina bättre köp. Den växer ju mer jag tittar på den. Symboliskt alltså. 😉

Kom på att det är löning denna vecka vilket innebär att webbutikerna brukar erbjuda specialkampanjer. Jag kommer att börja tipsa idag extra frekvent, uppdatera “rabattrutan” här till höger löpande och hålla extra koll under helgen också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.