ANNONS:

Vad vill du läsa om idag här i bloggen?

pannkakor havre

Nu ligger havrepannkakorna i min mage och det blir strax träning. Andra styrketräningen efter att jag kom igång igen. Fick inte så mycket träningsvärk som jag trodde att jag skulle få, men jag var tvungen att sänka vikterna under träningspasset. Lagom kul, men om några veckor är jag nog tillbaka igen.

På tal om träning har jag börjat se Biggest Loser VIP. Har inte alls tyckt att tidigare program varit kul, när jag försökt titta, men VIP är kul eftersom jag då har en bakgrundshistoria om deltagarna. Det gör det mycket intressantare. Kul att se gruppdynamik och vad folk skyller på för att slippa träna.

Idag kommer jag bland annat att visa upp bootsen med volanger; det billigare alternativet till de från J.W. Anderson. Vad mer vill du läsa – något speciellt plagg jag ska leta upp eller annat du vill att jag ska tipsa om? Berätta här i en kommentar eller maila till info@kathe.nu. Om du mailar med namn lägger jag alltid ut frågan anonymt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.