Tävling: Liptons nya örtteer

Denna tävling är i samarbete med Lipton.
vinn örtte från liption

Jag har fått hem ett presskit från Lipton som har lanserat tre olika örtteer som ska skapa inre balans efter en god måltid, få dig att komma på banan igen efter dagens alla utmanande äventyr och få dig att varva ner inför en härlig natts sömn. Nu har du chansen att vinna dessa teer!

Det finns så många som stressar för att hinna med allt och personligen gillar jag att varva ner i soffan med en kopp te. Tog för ovanlighetens skull ledigt ett par timmar i eftermiddag och gjorde det. Hur gör du för att koppla av mellan varven?

Så här tävlar du:

 1. Kommentera med ditt bästa “så varvar jag ner”-tips och berätta varför du vill testa Liptons örtteer.
 2. Tipsa en eller två vänner om tävlingen. Om det sker muntligen, via mail eller på sociala medier spelar ingen roll.

Följ gärna @liptonsverige på Instagram.

Vinnaren utses redan på söndag kväll den 24:e efter kl. 20 någon gång i detta inlägg. Lycka till!

Vinnare!
Stort grattis Helena! Jag fastnade för ett hett bad eftersom det var länge sedan jag badade. Tack för tipset! 🙂 Maila din adress och mobilnummer (för sms-avi) till info@kathe.nu.

9 Comments

 1. Helena i Uppsala
  23 September 2017 / 20:00

  1. Jag tar ett hett bad. (Därför var det viktigt att lägenheten hade badkar när jag flyttade.)
  Jag dricker bara te, aldrig kaffe. Det är spännande att prova de här udda blandningarna som Lipton nu lanserar. Jag har själv plockat och testat olika kombinationer som hallonblad och krusmynta (men myntan tog över(!) och rävrumpa och citronmeliss.)
  2. Tipsat!

 2. Sandra
  24 September 2017 / 18:40

  Jag värvar ner liggandes på min spikmatta i sängen och min vetevärmare på magen. Ibland även med lurarna i öronen lyssnandes på någon podd.

 3. Helena i Uppsala
  25 September 2017 / 15:54

  Vad roligt att jag vann! Tack!

   • Helena i Uppsala
    9 October 2017 / 17:32

    Hej! När kan teerna väntas komma?

    • 11 October 2017 / 21:12

     De borde ha kommit fram. Har du fått något meddelande om att de skickats?

     • Helena i Uppsala
      12 October 2017 / 18:55

      Hej!
      Ja, jag fick meddelande igår på mejlen.

      • Helena i Uppsala
       14 October 2017 / 19:25

       Hej! Nu har jag hämtat paketet. Tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.