En dyr och en billig svart kappa

svart kappa

I nästa vecka kommer jag att testa dessa två kappor – en dyr och en billig. Ullkappan från Lauren Ralph Lauren klickade jag hem här (Zalando) och teddykappan från New Look klickade jag hem här (Asos). Det var jättelänge sedan jag köpte något från Asos. I början av min bloggkarriär klickade jag hem massor av plagg där. Ska kolla in Asos mer framöver då det finns allt från superbilligt till dyrare märkes- och designerplagg.

Anledningen till att jag valde svarta (tråkigt?) kappor var att jag upptäckte att min svarta ullkappa från La Redoute jag haft i väldigt många år behöver fixas. Ska lämna in den på kemtvätt och sy fast en knapp. Vill också ha en som är snygg att ha oknäppt.

Svart ullkappa, Lauren Ralph Lauren [KÖP]
Jag blev direkt förtjust i den! Materialet består av 70% ull, 20% nylon och 10% kashmir så den kan inte vara kall. Lagom kort modell som blir lite längre på mig, kanske vid knäna. Modellen är 177 cm lång så jag räknar bort 12 cm. Den är rak i modellen vilket är en fördel för mig. Knäppanordningen med spännen är hur snygg som helst och ger mig lite duffelkänsla. Jag är svag för den här typen av detaljer på plagg med rena linjer. Denna kommer att fungera under lång tid. Jag valde expressleverans så jag kommer att få hem den redan på måndag. Har stora förväntningar på denna kappa.

Svart kappa i teddy (fuskpäls), New Look [KÖP]
Ser otroligt skön ut och det är en härlig modell med lagom stor krage och en snygg ringning. Visst, den kanske kan bli för lång för mig, vi får se. Priset på ca 640 kr inkl. frakt kan jag inte klaga på. Även om den inte skulle vara vintervarm kan den fungera som höstkappa och vid mildare vinterdagar. Jag ska få den levererad innan torsdag nästa vecka.

Nu hoppas jag att jag får snabb returhantering hos Boozt (där jag köpte teddyjackan från Stand) och Miinto (där jag köpte leopardjackan från Baum und Pfredgarten). Båda dessa jackor är returnerade. Därefter ska jag klicka hem denna. Mitt mål just nu är ny svart kappa och en leopardmönstrad fuskpäls i vinter. Och kanske i varm, typ dunjacka fast gärna utan dun, i beige som jag i så fall klickar hem på rean.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.