ANNONS:

Fann en brun jacka från Barbour i gömmorna

Det allra roligaste med att rensa garderoben eller klädkammaren är att hitta allt gammalt som känns som nytt efter att inte ha använts på ett tag. Som den här bruna, quiltade jackan från Barbour som jag köpte för kanske två år sedan. Den är ganska kraftfullt brun och egentligen skulle jag väl ha en ljusare brun, men den är faktiskt ganska fin. Och med en lämplig sjal tror jag den blir kul att använda igen.

 

Upptäckte att den passar fint med mina bruna boots från Steeds. Köpte dem ganska billigt från en hästbutik typ, tror det var Hööks, och det visade sig att de är hur funktionella och bra som helst. Dessutom snygga i mitt tycke.

 

Märkte också att mina sneakers från Michael Michael Kors passar fint till så jag struntar i att sälja dem. Ja, så kan det gå. 🙂

Har du fyndat i din garderob på sistone? Berätta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.