Svart, rosa, vinrött och blommigt

Det här inlägget är i samarbete med nedan länkade varumärken.

svart rosa vinrott

Här är en outfit som ligger mig nära tillhands. Älskar den korta kjolen och den söta blusen. Tänker mig att ullkappan och bootsen är varma och sköna utomhus, likaså fuskpälsjackan. Skorna som är av slipin-modell med rosett är bekväma inomhus och dessutom trendiga. Så skönt med festskor i lägre klackhöjd, eller hur?

Allt ovan finns hos Ellos. Aktuella rabattkoder/erbjudanden just nu är 25% rabatt på skor (nästan alla varumärken, dock ej Vagabond t. ex.) och fri frakt. Du får också 25% rabatt på barnkläder och skor (också varumärken). Klickade själv hem dessa vinterkängor till två av barnen. Vill du få snabb leverans redan imorgon så välj till Express – funkar super. Ursäkta utsvävningen av detta inlägg. 😉

Här är direktlänkarna till allt på bilden:

  1. Svart ullkappa, Ellos Collection
  2. Blommig blus, Second Female
  3. Rosa fuskpälsjacka, Twist & Tango
  4. Boots, Vagabond
  5. Kjol i glansigt imitationsläder, Twist & Tango
  6. Vinröd väska, Whyred
  7. Svarta slipins med rosett, Ellos Collection Så fina – av satin!