Redo att nörda ner mig


Det hade varit lättare för mig att bara ta ett färdigt examensarbete på någon avdelning, men jag känner att jag vill göra ett inom ett område jag verkligen brinner för. Och det har jag hittat. Har nog varit egen företagare för länge också. 😉 Har skickat förslag till Lunds universitet och jag hoppas det blir godkänt mycket snart. Är mer än redo att nörda ner mig i kemi och hud. Längtar faktiskt! 🙂

Jag har nog saknat det akademiska där det är belägg och äkta kunskap som gäller och inte bara tro eller snygg PR. Har blivit allergisk mot mycket snack och liten hjärnverksamhet samt fejk, som jag ibland tycker att vissa delar av företagsvärlden kan innehålla, speciellt inom influencer marketing och sociala medier.

Men just idag blir det inte så mycket kemi, “bara” mode, shopping och boxar. Mina andra stora intressen! Hojta till om det är något speciellt du vill att jag ska blogga om. Kanske något fint plagg eller en viss skotyp du letar efter?

5 Comments

 1. Bitte
  14 September 2017 / 08:46

  Hej! Skulle du kunna tipsa om gummistövlar eller hellre, om snygga vattentäta boots?

  • 14 September 2017 / 08:51

   Bra tips, jag ska börja leta direkt! 🙂

 2. Anni
  14 September 2017 / 09:13

  Låter som ett jättespännande arbete!
  Jag håller på att leta efter en hellång (närapå fotsid) vinterkappa, som ser nätt och smidig ut och ändå är lite varm. Omöjlig kombo, eller har du några tips?

   • Anni
    14 September 2017 / 13:27

    Egentligen inte, men kanske neutrala och eller kalla färger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.