Redo att nörda ner mig

Det här inlägget är i samarbete med nedan länkade varumärken.


Det hade varit lättare för mig att bara ta ett färdigt examensarbete på någon avdelning, men jag känner att jag vill göra ett inom ett område jag verkligen brinner för. Och det har jag hittat. Har nog varit egen företagare för länge också. 😉 Har skickat förslag till Lunds universitet och jag hoppas det blir godkänt mycket snart. Är mer än redo att nörda ner mig i kemi och hud. Längtar faktiskt! 🙂

Jag har nog saknat det akademiska där det är belägg och äkta kunskap som gäller och inte bara tro eller snygg PR. Har blivit allergisk mot mycket snack och liten hjärnverksamhet samt fejk, som jag ibland tycker att vissa delar av företagsvärlden kan innehålla, speciellt inom influencer marketing och sociala medier.

Men just idag blir det inte så mycket kemi, “bara” mode, shopping och boxar. Mina andra stora intressen! Hojta till om det är något speciellt du vill att jag ska blogga om. Kanske något fint plagg eller en viss skotyp du letar efter?