ANNONS:

Dagens outfit, frisörbesök och pakethämtning på lunchen

Härligt med effektiv lunch. Idag han jag ta snabba outfitbilder i spegeln. Här före och efter frisörbesöket.

Har på mig röd kappa från Zara, svart klänning med tyll fram från COS, boots från Vagabond och väska från Modalu. Tycker, precis som jag skrev tidigare idag, att rött egentligen är snyggare till annat än svart.

 

Hämtade ut fasligt många trevliga paket. Som synes öser regnet ner här.

 

Köpte med mig sashimi hem.

 

Klippte ca 5 cm så nu är mina toppar fina och det känns roligare att ha håret nedsläppt. Himla smidigt att beställa bara klippning utan schamponering – tog mindre än 30 minuter. Mycket nöjd med denna effektiva lunch. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.