ANNONS:

Gårdagens bravader

Blus Zara / Kappa Zara / Jeans Reign Italia / Boots Isabel Marant / Väska Michael Michael Kors

God morgon! Börjar med att lägga upp några bilder på gårdagens outfit. Sådana där standard-kläder jag slänger på mig när jag inte orkar tänka vad jag ska ha på mig. Fortfarande förkyld men proppar i mig diverse (lagligt och receptfritt förstås) så det borde vara över till helgen om inte bihålorna aktiveras mer.

Kort om gårdagens bravader:

Routern pajade så att internet försvann. Kan vara gårdagens värsta händelse. Fick jättefin hjälp av Telia via chatten och om allt går vägen dyker den nya routern upp med posten redan idag. Får köra på mobilsurf så länge. Ingen TV igår men det hade varit värre att inte kunna surfa (då kan jag inte jobba).

La mig tidigt igår kväll eftersom jag tänkte att det kunde vara smart. Rätt som det är går larmet och jag rusar upp och stänger av det. Fy, vad jag avskyr det ljudet. Tar flera timmar att lugna ner sig. Somnade senare än normalt.

Precis när jag känner att jag kan sova tycker jag det kliar i håret. Skolan har varnat för löss. Har inte hittat på barnen (än) men börjar luskamma mig själv. Man vet aldrig… Men jag hittar som tur är inga kryp.

Idag står tandläkarbesök med ett av barnen och föräldramöte på agendan. Jag gillar bäst att sitta vid min stationära dator när jag bloggar/uppdaterar Hittabox men ska försöka använda laptopen i soffan istället. Kan utlova fler vinterjackor under dagen. Har hittat ytterligare bra alternativ. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.