ANNONS:

3 höstjackor/vinterjackor från Barbour

höstjacka Barbour

Här är tredje delen i min “jag är på jakt efter en varm och snygg vinterjacka”. Scrolla ner för att se fler jackor och kappor. Dessa tre kommer från Barbour. Min nuvarande vinterjacka från Barbour är av bra kvalitet och mycket varm, så då blir det naturligt att spana in Barbour igen.

Den gula är lite kortare och har en färg som sticker ut. Kanske inte helt lätt att matcha till allt. Finns att klicka hem här.

Den i mitten är brungrön, eller Olive som det står i produktbeskrivningen, och har vaxad yta. Modellen är Barbour Helsby Wax Jacket. Jag gillar den här typen av modell, men frågan är om den är vintervarm? Finns att klicka hem här.

Och slutligen den längst till höger som går mer mot grönt, Sage i produktbeskrivningen. Modellen är Barbour Intl Mallory Wax Jacket och den har en vaxad yta. Undrar om den verkligen är vintervarm. Finns att klicka hem här.

Någon jacka som föll dig i smaken? Dessa tre Barbour-jackor finns hos Boozt.

2 Comments

  1. Anna
    11 September 2017 / 15:14

    de två sista är jättesnygga! undrar också hur varma de är..

    • 11 September 2017 / 20:09

      Visst är de fina! 🙂 Fick tips om att man skulle kunna köpa fleece och knäppa på. Ska kola upp detta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.