ANNONS:

Låt mig få presentera Lexus

Denna lilla krabat var jag med och hämtade hem idag – mina föräldrars katt. Barnen följde också med och tyckte direkt att han var så söt. Jag får Bamse-vibbar av honom. Ni som följt mig från början kommer kanske ihåg mina katter Cosmo och Bamse? Bamse var världens lugnaste katt, en typisk perser. Varken bet eller klöste någonsin, inte ens som kattunge. Lugn som en filbunke och nöjd med livet. Jag tror Lexus har en likadan mentalitet. Så mysig!!

 

Efter kattgos och lunch blev det glass, blåbär och hallon. Mjau!

 

Och senare till fikat pappas kanelbullar. Mjau igen!

Ikväll ska jag proppa i mig Esberitox och ingefärste för kurering. Jag är precis på gränsen att bli förkyld, vilket  jag _inte_ tänker bli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.