Dagens outfit: T-shirt Kenzo, väska Michael Michael Kors och kjol Zara

Idag hade jag på mig svart, mörkt lila och orange. Lite höstigt, vilket jag tycker är väldigt passande.

T-shirten är från Kenzo, kjolen ett reafynd från Zara i somras, strumpbyxorna vet jag inte var de kommer ifrån, väskan är från Michael Michael Kors (second hand) och bootsen gamla från Vagabond. Armbandet är från Rachel Leigh och jag minns inte hur många år sedan det var jag jag köpte det. Utomhus kappa med volangärmar från Zara.

Kameran bråkade med mig idag så det fick bli snabba foton med mobilen. Ska se över inställningarna till imorgon så det kan bli roligare bilder. Och med detta säger jag god natt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.