ANNONS:

Status på mig och håret – så gick slingningen

Vaknade med huvudvärk och får förmodligen dras med den under hela dagen. Slarvade med kaffedrickandet igår vilket var mycket dumt ! Drack inget kaffe under eftermiddagen eller kvällen då jag inte hann (=prioriterade annat). Får leva på Ipren och extra starkt kaffe idag. Det får bli en sådan ta igen sig-dag.

Tänkte snabbt uppdatera hur det gick med slingningen av håret. Riktigt bra faktiskt. Ska ta bättre bilder sen. Nästa gång kommer jag att vara riktigt vass. 😉 Applikatorn fungerade utmärkt när jag väl kommit på tekniken, läs mer om den här. Nu ska jag bara fundera ut hur jag vill nyansera håret, kanske i sand och guld?

Ha en fin lördag och glöm inte att slappa lite också! 🙂

Uppdaterar med en bättre bild (hade en rejäl utväxt förut som syntes mest bakifrån):

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.