ANNONS:

Strumpbyxor hösten 2017

strumpbyxor hösten 2017

Snart går det att använda strumpbyxor utan att bli klassad som sommarsabotör. Hehe! 😉 Å, vad jag längtar.

Jag har inte hittat det perfekta strumpbyxmärket än, och drömmer i smyg om att ta fram ett eget som sitter som jag vill. En viktig grej är att strumpbyxorna inte ska nå armhålorna och inte heller ha en supersmal resår som skär in osnyggt. Det kan tyckas vara självklara saker, men så är det inte i strumpbyxvärlden.

De märken jag föredrar, eftersom jag inte har ett eget ;), är Falke, Wolford och H&M. Allmänna tips är att använda matta strumpbyxor eftersom det är snyggast på de flesta. Men vill du få en förstorande effekt ska du så klart välja blanka. Mörka färger förminskar och ljusa förstorar.

Svarta strumpbyxor är aldrig fel, och jag gillar 100 denier med bred resår från H&M och cotton touch från Falke som är av superskön, tunn bomullsblandning. Andra trender hösten 2017 är fisknät, både som strumpbyxor och strumpor och vinrött (förstås!).

Spana också in de snygga strumpbyxorna med revärer från Swedish Stockings. Swedish Stockings är ett svenskt märke som endast använder återvunnet material och som designar strumpbyxor av hög modegrad. Ett annat klassiskt och elegant mönster är småprickigt.

Här finns länkar till allt på bilden:

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Alla bilder och textlänkar från webbutiker som Net-a-Porter, Wakakuu, Zalando och Ellos. Priser från 99 kr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.