ANNONS:

Lila boots – tips på färger att matcha med

Jag tycker att lila boots är så läckert. Visst är de fina till svart och mörkblått men vill man att den lila färgen ska sticka ut mer blir det snyggt till beige eller grönt. Ta då gärna upp den lila färgen någon annanstans också, till exempel som nagellack, läppstift, ögonskugga, sjal eller smycke. Märket på bootsen är Apair och finns att klicka hem här.

Kappan i beige ser hur fin ut som helst. Älskar den här typen av modell på kappor. Den kommer från Esprit och är av ullblandning. En fin variant till den beige kappan jag tipsade om igår. Blir också ultrafin till bruna stövlar eller boots. Finns att klicka hem här.

Kappan och bootsen kan du just nu klicka hem med 25% rabatt om du anger rabattkoden 365412. Se också rabattrutan här till höger för alla giltiga rabattkoder.

Allt på bilden kommer från Ellos förutom väskan som finns hos Boozt:

  1. Beige ullkappa, Esprit
  2. Grön tröja, Morris
  3. Gröna byxor, Morris
  4. Lila boots, Apair
  5. Beige väska, Lauren Ralph Lauren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.