ANNONS:

Full sjukstuga och att kunna jobba på distans

Höstterminen hinner inte starta förrän sjukstugan är igång. Tänk att det aldrig slår fel. Det är ett under att jag inte blivit förkyld själv än, men jag aktar mig noga för att bli det.

Och det är himla tur att jag under sommaren sett till att jag kan jobba 100% på distans. Eller ortsoberoende, digital nomad och allt vad det kallas. 😉 Skönt att slippa vara beroende av att till exempel föreläsa som många företagare/bloggare är tvungna att komplettera med. Har kommit fram till att föreläsa inte alls är min grej.

Svaren till nästa omgång av Modepanelen i Trelleborgs Allehanda är skickade och under förmiddagen ska jag skicka prisförslag till boxar som är intresserade av att annonsera på Hittabox.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.