Dags att uppdatera barngarderoben

Jag har fått sortera ut hur mycket som helst i allas garderober! Tvillingarnas storlek är nu 6-8 år så det borde innebära att de kan ha kläderna under en längre tid. Såvida det inte blir för mycket fläckar eller hål. 😉

Älskar Polarn o. Pyrets leggings och nappade på erbjudandet köp 3 betala för 2. Köpte svarta, mörkblå och rosa som jag tänker kan passa till mycket. Reafyndade också klänningen på bilden. Eftersom den har långa ärmar passar den fint på vintern.

Och så blev det jeans som är perfekt så fort den värsta sommarvärmen försvinner, men innan det blir minusgrader.

 

Gummistövlar från Tretorn inköpta hos Footway och Polarn o. Pyret. I år ska vi testa regnkläder från Ellos egen kollektion annars gillar jag Didriksons.

 

Gympaskor för inomhusbruk hittade jag här hos Footway. Märke Adidas med sula som inte färgar av sig inomhus.

Skaljackorna från i våras, från Polarn o. Pyret, passar i höst också. Längre fram blir det overaller och vinterskor och jag väljer gärna Reima eller liknande kvalitet. Försöker hitta kvalitetsplagg just när det gäller ytterplagg som används mycket, och så kompletterar jag mycket från H&M.

Med första barnet blev det sjukt mycket märkeskläder, men numera tänker jag mer funktionellt. Det ska vara bekväma kläder som det går att leka i på förskola/skola och som det inte gör något om de förstörs – därför tycker jag att H&M är fantastiskt. Däremot gillar jag inte alla dessa tryck. Jag hoppas denna besatthet av t. ex. Frost snart ska försvinna. Märker faktiskt av en viss avmattning – tack och lov. 😉 Polarn o. Pyret är trevligare ur detta perspektiv.

2 Comments

 1. 30 August 2017 / 19:45

  Efterhand som barn växer behöver också kläderna bytas.
  Förhoppningsvis så kan en del av det som rensas ut få fortsatt liv hos någon annan.
  Lycka till!

  • 30 August 2017 / 20:34

   Precis! 👍 Jag tänkte börja sälja av i storlekarna 0-5 år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.