ANNONS:

Oj, så kort håret var!

kort hår

De här bilderna är ungefär två år gamla. Har glömt hur kort håret egentligen var. Kan väl inte påstå att jag vill ha lika kort igen, men å andra sidan är det ganska trist i den längden jag har just nu. Kanske ska kapa 3-4 cm. Någon centimeter hit eller dit kan faktiskt göra underverk.

Nu blir det kesella med frusen mango och mandlar samtidigt som vi ska se tredje sista avsnittet av Breaking Bad. Därefter ska jag jag lägga mig omedelbart. Tre av fem i familjen har blivit mer eller mindre förkylda så nu gäller det att se upp så jag inte själv trillar i förkylningsträsket. Vi satsar på honung, vitlök och Esberitox som kureringsmedel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.