Hydra Vegetal från Yves Rocher

I samarbete med Yves Rocher.

För en tid sedan fick jag hem serien Hydra Vegetal från Yves Rocher. I kitet ingår rengöring, ansiktsvatten, serum och fuktkräm. Allt i serien syftar till att ge fukt.

Här är produktbeskrivningarna från Yves Rocher:

Rengöringsgel – Refreshing Cleansing Gel

En lätt och fräsch ansiktsrengöring som jobbar på djupet med att ta bort alla spår av makeup och orenheter, samtidigt som den återfuktar.

Ansiktsvatten – Hydrating Toner

Ett friskt, återfuktande ansiktsvatten som tar bort de sista resterna av orenheter och lämnar huden fräsch med ny vitalitet, energi och lyster. Huden balanseras och förbereds inför den efterföljande ansiktsvården.

Dag- och nattcrème – 24h Intense Hydrating Gel Cream

Fyll på hudens fuktreserver med denna lätta gelcrème, särskilt anpassad för normal till fet hud. Under 24 timmar får huden en intensiv, konstant återfuktning.

Serum – Moisture Boost Serum

Denna högkoncentrerade booster kickar igång hudens naturliga återfuktning redan vid första appliceringen. Huden får ny kraft och lyster på djupet, samtidigt som den efterföljande crèmen får ännu bättre effekt.

 

Och jag kan konstatera att serien verkligen ger fukt utan att kännas fet på huden.

Är du också intresserad av att testa? Ange rabattkoden Kathe50 så får du 50 kr i rabatt när du shoppar för över 250 kr. Rabattkoden gäller också för Yves Rochers övriga sortiment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.